Argan olie og strækmærker

Kom af med strækmærker med Argan Olie

Strækmærker, i lægmands sprog, de små hvide linjer omkring taljen, hofterne, arme, lår og mave, der ser ud, som om huden er blevet strukket og aldrig blevet normal igen.

Kvinder får strækmærker hovedsageligt efter graviditet eller efter at have tabt sig massivt. Mange kvinder tænker netop om disse strækmærker som et problem, og de føler, det ødelægger udseendet af deres hud. 

Før du kender kuren med Argan olie mod strækmærker, bør du forstå problemet mere i dybden.

Som nævnt før, kommer strækmærker normalt, når man tager vægt hurtigt på, eller når man efterfølgende taber sig hurtigt. Det kan ske på grund af en eller flere af disse grunde:

  • Graviditet
  • Bodybuilding
  • Vægtøgning
  • Spurt

Blandt disse er strækmærker, der opstår grundet graviditet, de mest almindelige, da de fleste går gennem denne fase en eller flere gange i løbet af livet.

Under graviditet tager kvinder en masse kilo på hurtigt og bevarer denne vægt i en lang en periode. Menneskelig hud er naturligvis meget elastisk, men har sin begrænsning. Når elastisiteten når sin grænse, bryder huden fra hinanden. Som et resultat af dette elastisitets sammenbrud, kommer der fine streger på huden. Disse fine linjer kaldes strækmærker.Olien både forebygger og behandler strækmærker. Se wikipedia info om Stretch marks

Fænomenet strækmærker forekommer i det midterste lag af huden, kaldet dermis. Dermisvæv under huden kan rives fra hinanden som følge af hurtig stræk og dermed skabe strækmærker eller ar.

  • Løsningen mod uønskede strækmærker:

Start behandling af strækmærker nu

Argan Olie – strækmærkernes viskelæder

Argan olie og strækmærker

Argan Olie er enormt populært som et forebyggende og helbredende kosmetisk produkt mod strækmærker. Det er en meget let gennemtrængelig og optagelig olie, der efterlader en silkeblød fornemmelse. Argan Olie er rig på antioxidanter. Argan Olie er naturligt formuleret til at arbejde i synergi med andre væsentlige komponenter til hurtigt at reducere strækmærker med olie. 

  • Det er nemmere at forebygge, med olie mod strækmærker end at helbrede dem

Regelmæssig anvendelse af Argan Olie under graviditeten, sørger for at huden bevarer sin elasticitet. Dette forhindrer nedbrydningen af væsentlige strukturelle proteiner, som collagen og elastin. Argan Oline hjælper også huden med at se yngre ud ved den naturlige regenerering af elastin og kollagen på celleniveau.

  • Årsag til virkningen af Argan Olie

Koncentrationen af linolsyre i Argan Olie er flere gange højere end i olivenolie. Dens høje indhold af fedtsyre har en meget central rolle i bevarelsen af ​​celleintegritet – Jo højere celleintegritet, jo højere elasticitet vil der være i ​​huden.

Det skal også nævnes, at det høje indhold af tocopheroler i Argan Olie giver mulighed for, at huden sikrer sig mod reaktivitet af frie radikaler. Det er en stor anti-stressfaktor, og dermed bevarer huden integriteten og elasticiteten og er naturligt beskyttet mod oxidation. Opstramning af huden er afhængig af denne elasticitet.

  • Olie mod strækmærker jævner også misfarvning af huden som følge af hududvidelser.

Vi er sikre på, at du med Argan Olie har fundet den bedste olie behandling mod ar i huden!

Hvad Olien kan gøre for ar og mærker i huden

Argan Olie er kendt for sin cellefornyende effekt, der nærer i dybden og forbedrer regenereringen. Det er kort sagt naturens opskrift på sund skønhedspleje. Essentielle egenskaber, har bevirket, at Argan Olien de senere år har vundet indpas hos de store kosmetikfirmaer og er i meget høj kurs hos førende skønhedseksperter.

Du behøver dog ikke betale en formue for det flydende guld fra Marokko. Du kan få nøjagtig samme effekt ved at bruge Argan Olie fra arganista.dk. Vi fører en 100 % ren og økologisk Olie til en meget fornuftig pris.

Olien er udråbt til vor tids mirakelmiddel inden for naturlig hudpleje.

Et faktum, som de marokkanske kvinder længe har bevaret som deres hemmelighed. De plukkede nødderne fra det sjældne Argan træ, udvandt olien og brugte den mod en lang række sygdomme – men de fandt også ud af at bruge Argan Olie som et højt skattet skønhedsserum til hud, hår og negle.

Inden for de sidste tyve år er Olien kommet i høj kurs hos kosmetologer, frisører og helseforretninger i Danmark. Det skyldes, at Argan Olie er sprængfyldt med antioxidanter, E-vitamin og gavnlige Omega fedtsyrer. Alt det, som sætter gang i kroppens og hudens celler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!